annonser her

[Partner login] [Aktuelt] [Nyheter]
Utsyn


Et Andalusisk Eventyr Bak Sanden
Pakketurist eller trekkfugl? Et par kjøretimer bak Costa del Sol venter det spanske eventyret: En individuell utflukt til det spennende, ukjente. Og for 50 kroner kommer man til Afrika...


Kvikne's Hotel - en nasjonalromantisk perle
Allerede på 1800-tallet var Vest-Norge med sine fjorder, fjell og breer et yndet reisemål for prominente gjester fra fjern og nær. Konger og keisere, så vel som kunstnere og diktere, har latt seg forføre og inspirere av våre majestetiske fjell, brusende fosser og dype fjorder.


10 høydepunkter på den franske riveraen
En ferie til den franske rivieraen kan neppe summeres i 10 punkter. Bare maten, været, stemningen og strendene kan deles opp i 10 gode grunner til å reise hit. Men, selvom det sikkert finnes mer enn et titalls generelle og forlokkende grunner til å legge ferien til Cote d'Azur eller Azurkysten, er det selvfølgelig noen severdigheter, steder og reiseaktiviteter som stikker seg ut. Reisenett gir deg inspirasjon før den forestående reisen til rivieraen eller gode grunner til å drømme deg bort.


Vinruter i Spania – et møte med sansene.
Med elleve ruter for hånden foreslår vi at du drar på oppdagelsestur til ukjente områder hvor vinen representerer en naturlig livsstil. Vinlandskapene er forskjellige og hver rute er unik med hensyn til farver, aroma og smak.


Thailand - det nye vinlandet.
Thailand er kanskje ikke det landet man i første rekke forbinder med vinproduksjon og grønne vinmarker, men faktum er at man har produsert vin i Thailand i over tyve år. Hvorfor ikke kombinere reisen til Thailand med et besøk på noen flotte vingårder?


Et Andalusisk Eventyr Bak Sanden
Pakketurist eller trekkfugl? Et par kjøretimer bak Costa del Sol venter det spanske eventyret: En individuell utflukt til det spennende, ukjente. Og for 50 kroner kommer man til Afrika...


Latvias kystperle Jurmala:OPPLEV TSARENS BADEBY
Jurmulas badestrender strekker seg brede og rene - over 32 kilometer strandlinje. Like bak ligger staselige villaer og hoteller, omgitt av frodige parker og majestetiske trær. Arkitektur og atmosfære er fra Tsar-tiden, men komforten er bragt opp til moderne vestlig standard - og prisnivået ligger under det sentraleuropeiske.


Svalbard: Om ikke fastlandet er eksotisk nok
Rifla gnisser mot Gore-tex jakken. Skoene knaser mot polarsneen. Det er bratt. Vi er på vei til majestetiske Trollteinen som ruver over Larsbreen et par timers gange fra Longyearbyen. En sterk kontrast til byliv og og storbyreiser, men her er også Taxfree.


Spansk drømmeferie med familien
Kysten syd for Barcelona har alt for den ferietørste. Her får du strandferie, vinferie, kulturferie og storbyferie i ett. I beste Wash n’go stil. Sjampo for kropp og balsam for sjel. Skal du på kun en reise i år, bør spanske Costa Dorada stå høyt på den listen.


Luksus calling
Etter en ukes opphold i Europas ubestridte hovedstad - London - har vi behov for å dele noen erfaringer med våre kjære lesere. Londonerne elsker jul og julefeiring og julegatebelysningen er allerede tent. Reiser du nå kan du sikre deg både billige flyreiser og ditto hotellopphold.


Dalsland i Sverige: Jakt og fiske i særklasse
Svære gjedder, laks, beversekret og en ”nær elg i grillen opplevelse” var bare noen av ingrediensene til vår weekendtur til vakre Dalsland i Sverige.


UNN DEG EN TUR TIL TYSKLAND
Kiel er snarveien til det virkelige kontinentet. Hamburg med sitt rike uteliv er bare en times tid unna enten du velger eget kjøretøy eller offentlig kommunikasjon. Unn deg et KielCruise med familie og gode venner. Rimelig nå.


Hva er verd å se i Norge?
Reisenett gir deg forslag til hva som er verd å se som Turist i Norge.


Luksusfergen
Etter 26. juni bør ikke lenger Danmarks-turen med ferge fra Oslo være det den tidligere var. Da døpes cruisefergen ms Pearl of Scandinavia. Dette blir en luksuriøs cruiseferge på ruten Oslo - Helsingborg/København. Med en kapasitet på 2.100 passasjerer fordelt på 720 lugarer, alle over vannlinjen, overgår skipet alle tidligere skip i rederiets flåte. Båten har også en egen Internettcafe.


Ny båt til Danmark
Fast veiforbindelse til tross – ”Danskebåten” holder koken. Fortsatt er båten et rimelig og ikke minst behagelig alternativ til kontinentet. Og til sommeren kommer det ny båt - Pearl of Scandinavia!


Kvikne's Hotel - en nasjonalromantisk perle
Allerede på 1800-tallet var Vest-Norge med sine fjorder, fjell og breer et yndet reisemål for prominente gjester fra fjern og nær. Konger og keisere, så vel som kunstnere og diktere, har latt seg forføre og inspirere av våre majestetiske fjell, brusende fosser og dype fjorder.


Alpetur 2000
Følg Katrine og Ellen er på en seks måneders reportasjereise i Alpene, utstyrt med kamera, PC og mobiltelefon. Reisen startet i desember 1999 og varer til slutten av juni 2000. Ved hjelp av sitt medbragte utstyr sender de daglige rapporter og bilder.


Hurtigruten på tokt i nye farvann
I slutten av mars 2000 sendes en hurtigrute i østerled og en i vesterled. Da tas MS Nordnorge og MS Nordkapp ut av den vanlige rutetrafikken, og seiler på tokt i nye farvann.


Sydentur på billigsalg?
Flere selskaper har overvurdet publikums evne til å betale dyrt for "milleniumsreiser". Dette har resultert i stor overkapasitet hos flyselskapene. Nå legges mange av reisene ut på billigsalg.


Vigelandsparken - et vakkert sted om høsten
Hvor vakker er ikke Oslo om høsten? Kjenn vinden blåse friskt gjennom håret og ta med familien eller kjæresten til Vigelandsparken for en uforglemmelig opplevelse midt i hovedstaden.


Fra Besseggen til Kjerag-stupet
Vil dette bli Norges nye attraksjon? Nærmere 30 000 fotturister til stupet, 1000 meter over Lysefjorden Har du høydeskrekk eller dårlige knær, er turen til Kjerag kanskje ikke den første fjellturen du burde prøve deg på.

© 1995 - 2020 Reisenett.