annonser her

Kvikne's Hotel - en nasjonalromantisk perle

Kvikne Hotel i vakre omgivelser

Allerede på 1800-tallet var Vest-Norge med sine fjorder, fjell og breer et yndet reisemål for prominente gjester fra fjern og nær. Konger og keisere, så vel som kunstnere og diktere, har latt seg forføre og inspirere av våre majestetiske fjell, brusende fosser og dype fjorder.

Tidene har forandret seg, og det samme har gjestene, men da som nå, ble gjestfriheten forbundet med å åpne sitt hus for reisende, ta vare på dem og få dem til å føle seg hjemme.
Kvikne hotel i Balestrand er et fremragende uttrykk for den nasjonalromatiske arkitektur og listen over prominente gjester er svært lang.

På Kviknes Hotel strekkjr gjestgivertradisjonene seg tilbake til 1752. Familien Kvikne som idag eier hotellet, overtok i 1877. Hotellet var reist i sveitserstil, og har beholdt sitt særpreg selv etter flere ombygginger og utvidelser. Kviknes er et moderne hotell med sjel og atmosfære, og er med sine 190 rom et av de største turisthotellene i Norge. Hotellet har samlet en mengde kunstverk og klenodier som preger hotellet og gir det en spesiell stil.

Kvikne hotelNyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no