annonser her

Hurtigruten på tokt i nye farvann

Hurtigruten

I slutten av mars 2000 sendes en hurtigrute i østerled og en i vesterled. Da tas MS Nordnorge og MS Nordkapp ut av den vanlige rutetrafikken, og seiler på tokt i nye farvann.

I slutten av mars 2000 sendes en hurtigrute i østerled og en i vesterled.
Da tas MS Nordnorge og MS Nordkapp ut av den vanlige rutetrafikken, og seiler på tokt i nye farvann.

MS Nordkapp skal besøke Shetland og Orknøyene, mens MS Nordnorge skal til Amsterdam, Riga, Stockholm, København, Gdansk, Gotland og Bornholm. MS Nordkapp starter sin reise allerede i Måløy, tidlig om morgenen 29. mars. I Måløy befinner "Shetlandslauget" seg, og næringsdrivende i byen laster om bord det de trenger for å holde en messe på bildekket når skipet kommer til Lerwick på Shetland. Også folk i Florø om omegn kan gå om bord denne morgenen og fortsette ferden til Bergen og Shetland. 2.april går MS Nordkapp på en fem-dagers tur fra Bergen til Shetland og Orknøyene, og helgen 6. - 9. april blir det danseweekend med "Arnsteins" Bergen - Lerwick Bergen.

MS Nordnorge navigerer i en helt annen retning, og 24. mars går ferden først til "Blomsterland" og deretter "I Hanseatenes kjølvann".
Avreisen er fra Bergen 24. mars, påstigning i Haugesund og Stavanger samme kveld og Kristiansand dagen derpå. Allerede 26. mars om ettermiddagen er skipet i Amsterdam. 28 mars kaster det loss og seiler tilbake til Larvik og Oslo. Neste til Amsterdam går fra Oslo 9. april, og i mellomtiden har MS Nordnorge vært en tur i Hanseatenes kjølvann. 30. mars er avgangen fra Oslo, og på listen over besøkshavner står Bornholm, Gdansk, Gotland, Riga og Stockholm. OVDS har i samarbeid med turoperatøren Kystopplevelser produsert turene, som selges i reisebyråer over hele landet. For flere opplysninger ring OVDS booking på tlf: 76 96 76 96

www.hurtigruten.comNyheten er lagt inn av: Ofotens og Vesteraalens Dampskibsselskab ASA <booking@ovds.no> Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no