annonser her

UNN DEG EN TUR TIL TYSKLAND

Oslo-Kiel

Kiel er snarveien til det virkelige kontinentet. Hamburg med sitt rike uteliv er bare en times tid unna enten du velger eget kjøretøy eller offentlig kommunikasjon. Unn deg et KielCruise med familie og gode venner. Rimelig nå.

Ruten til Kiel er roligere enn sine danske alternativ. Likevel er det nok av underholdning. F.eks er rulett og spilleautomater fortsatt til stede på ruten. Om du vil danse, se en film, oppleve farverike show og artister, føle stemningen i pianobaren eller slappe av med klassisk musikk og nyte utsikten over fjorden. Og solen har man lenger på Kiel ruten. Båten stikker fra kai klokken 13:30 og på gode dager rekker man mange flotte timer på dekket.

Captain Kid
Mange barnefamilier velger Kiel pga det gode tilbudet for barn. Her kan foreldrene slappe av mens avkommet blir loset rundt av underholdning satt i system. På båten kan ungene bli med på leker og skattejakt og mye moro.
Captain Kid har laget en egen meny i restaurantene om bord. Spaghetti, pølser, kylling, hamburger, biff - og fiskepinner for det er sunt.

And og hjort- fort gjort
Uansett om du velger å reise med M/S Kronprins Harald eller M/S Prinsesse Ragnhild så vil du garantert få en smaksopplevelse. Det er slett ikke verst mat om bord. Utvalget er fra rimelige Café priser til mer overkommelige priser i a`la carte restauranten eller buffeten. Muligens på grunn av tidsperspektivet blir det noe café-preg også over restaurantene. F.eks skjer bordbestillingen puljevis.
Man kan enten velge klokken 18:30 eller 20:30. Da er ikke rart at potetene får hinne og et noe masseprodusert ytre. Likevel,- maten, servicen og råvarene er det ikke mye å si på.
Det er satset på få men gode retter. Her får du f.eks breiflabb, lam, and og hjort. Blide kelnere gjør sitt beste og vinvalget er heller ikke helt borte. Her er det noe for en hver smak og lommebok.
Hamburg mer enn bare Reperbahn.

Har du ikke vært i Hamburg i det siste - så vil du ikke kjenne igjen byen. Den har forandret seg til å bli en av Europas mest spennende og innholdsrike storbyer. Mest kjent for mange er bydelen St.Pauli med sitt natteliv. Reperbahn - strøket som tidligere hadde et temmelig frynsete rykte, er i dag et av byens mest populære forlystelsesstrøk. Små hyggelige restauranter, diskoteker og barer på rekke og rad. Her er det det fart og moro 24 timer i døgnet.
Men Hamburg er mye, mye mer. F.eks i bydelen Altona vil du finne et yrende liv. Koselige gågater og restauranter som mest kan sammenlignes med Grunerløkken i Oslo.

Shopping og aktiviteter
Hamburg har massevis av shoppingmuligheter på dagtid - og et natteliv med musikaler og konserter med verdenskjente artistnavn. Shopping er noe man ikke kommer utenom i denne byen. Enorme og ikke minst mange kjøpesentra med de mest kjente kjeder. Små eksklusive butikker, kunsthåndverk, antikviteter, alt og enda litt til finner du her. Hamburg er også barnas by - med Hagenbeck dyrepark og Planten un Blomen – den berømte parken i sentrum.
Knutepunkt
Hamburg er kanskje den tyske byen de fleste nordmenn har et forhold til. Den er en av Europas største havnebyer, og ikke minst knutepunkt for videre togreiser. Hamburg er i stadig utvikling og gir derfor alltid nye opplevelser til besøkende. Søker du spenning, opplevelser, shopping og kulturliv er Hamburg absolutt verdt et besøk.

Severdigheter
Hamburg karakteriseres som en virkelig kulturmetropol. Med mer enn 30 teatre og over 50 museer er tilbudet enormt. Gå ikke glipp av Hamburg Card - kortet som gir deg gode rabatter på et utall severdigheter. Ta en titt på lenkene under.
http://www.hamburg-tourism.de/
http://www.hamburg.de/
http://www.bahn.de/pv/view/index.shtml

Adkomst
Fra Kiel: Kjør A215 til du tar av på A7/E45 mot Hamburg. Ta avkjørsel nr 26. Beregnet kjøretid: 1 time.
Fra Hirtshals: Kjør E39 mot Aalborg. Følg deretter E45 gjennom hele Danmark. I Tyskland følges A7,E45. Ta avkjørsel nr 26. Beregnet kjøretid: 5 timer.
Fra Frederikshavn: Kjør E45 gjennom hele Danmark. Følg deretter E45 gjennom hele Danmark. I Tyskland følges A7,E45. Ta avkjørsel nr 26. Beregnet kjøretid: 5 timer.

Mer om TysklandNyheten er lagt inn av: Jesper Enerstvedt Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no