airBaltic starter lavpris reiser fra Bergen til Riga

Det latviske flyselskapet airBaltic har suksess med sine flyvninger fra Oslo til Riga og Vilnius. Fra midten av april utvides tilbudet med flyvninger mellom Bergen og Riga. Enveisbilletter vil koste fra kr. 50.- pluss flyplassavgifter kr. 107.- for alle reiser fra Norge til Latvia.

Fra 14. april vil airBaltic operere flyvninger mellom Bergen og Riga tre ganger i uken, mandager, fredager og søndager. Enveisbilletter vil selges fra kr. 50 + flyplassavgifter kr 107 og flytiden er to timer.

Fra 1. mars fjerner også selskapet business class på sine flyvninger fra Oslo og tilbyr billetter til den samme prisen som fra Bergen, fra kr. 50 + flyplassavgifter.
Billetter selges kun i økonomiklasse og avreisedag kan endres mot et tillegg på kr. 400 pluss differansen mellom prisen som er betalt og den aktuelle prisen for ønsket avreisedato.

airBaltic har for tiden daglige flyvninger mellom Oslo og Riga, foruten lørdager, og har to avganger på hhv. mandag, onsdag og fredag.

airBaltic har hovedkontor i Riga og ble etablert i 1995. De to største eierne er staten Latvia (52.6%) og SAS AB (47.2%) og flvyninger med selskapet gir SAS Eurobonus poeng.airBaltic

Nyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no