annonser her

Ryan Air: FLYR HØYT PÅ LAVPRIS

Ingen kan matche Ryan Air på pris. Men som passasjer er det en del viktige ting du ikke må glemme.

Med Ryan Air flyr du til mange europeiske destinasjoner for under hundrelappen. Men du må akseptere at selskapet nærmest er blottet for service. Selv T-banen i Oslo er på flere måter et bedre serviceselskap.

Dyrt å glemme

Alt salg av Ryan Air-billetter skjer på Internett. Du må selv passe på når du kan skrive ut billettene - ja du må altså printe ut billettene dine selv hjemme. Glemmer du dette, tar selskapet minimum 400 kroner for å skrive ut billetter på flyplassen. Selv om billetten din i utgangspunktet bare kostet 79 kroner.

Kjøp vekt!
Ryan Air er veldig nøye på at du ikke overskrider tillatt vekt på bagasjen. Vektgrensen deres er 15 kilo, og noen få kilos overvekt kan koste deg mange hundrelapper. Kjøp derfor den bagasjevekt som du veier kofferten ved å feste vekten i håndtaket og løfter. Du får vekten rimelig hos Clas Ohlsson.

Les eposten
Du er selv ansvarlig for å følge med på eventuelle forandringer i avgangstider og kanselleringer. Dette blir meddelt deg på epost, og får du uventet epost etter å ha kjøpt reisen, må du ikke nøle med å åpne posten og lese innholdet nøye.

God og billig reise
Mange klager over Ryan Air. Vår erfaring er at selskapet er helt greit å bruke, såfremt man erkjenner at flyselskapet er nokså forskjellig fra de fleste andre selskaper. Men når du følger anvisningene selskapet har gitt, og aksepterer begrensningene, får du som regel ingen store overraskelser. Tvert imot får du akseptabel komfort om bord på nye fly til en helt uslåelig pris.

Nyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no