Reiselivsmessen Oslo 2017 – Telenor Arena

Enorm reiseglede blant nordmenn, også for 2017 ! Dubai, Jordan og Oman samt Kroatia, Hellas og Italia seiler opp til å bli nordmenns store feriefavoritter ! Tyrkia har vært en favoritt, mens det i 2016 sank fra 450.000 norske turister til at kun 45.000 valgte Tyrkia. Terroranslag i Tyrkia, har endret reisemønsteret og nye feriefavoritter vokser frem. Nordmenn elsker å reise, og uroligheter i verden stopper ikke reise lysten – men endrer snarere reisemønsteret. Det forventes at Spania tar en stor andel av tilreisende som ellers ville reist til Tyrkia.

Legges ferien til lavkostland som Kroatia og Bulgaria - strekker feriebudsjettet langt. Dette er land som satser på turismen og byr på spennende kultur og historikk – vakre strender, god temperatur og vakker natur.

Vi gleder oss til å presentere mye nytt og spennende på Reiselivsmessen Oslo 2017 – Telenor Arena. Skal du på langtur, besøke en storby, på sydenferie eller kanskje legge ferien i vårt eget vakre land vil du finne hele spekteret av utvalg på Reiselivsmessen. Vi reiser som aldri før, og prioriterer en stor del av privatøkonomien på reiser og ferier – så 2017 tegner til å bli et nytt stort reiseår!

Tilbakemelding fra bransjen, er at vi bestiller hovedferien (sommerferien) tidligere enn før. Vi ønsker å sikre oss ferie favorittene !

På Reiselivsmessen skal publikum finne sine neste drømme reisemål, få inspirasjon og reisetips fra en samlet bransje som står klare til å fortelle om sine fantastiske destinasjoner.
I tillegg skal publikum tilbys sanseopplevelser i form av både kulturell underholdning og smaksprøver fra en hel verden. Spennende reiseforedrag kjøres hele helgen, slik at publikum virkelig skal få god informasjon og innblikk i alle de spennende reise alternativene ! Her kan vi spesielt trekke frem Hans-Wilhelm Steinfeld og Eva Bratholm som skal gi publikum innblikk i all sin kunnskap fra Russland og Georgia samt USA med Washington, California og New York

Nytt for året er at kåring av årets beste reiseblogg 2017 ! Jannicke Weeden, kjent fra TV3 og reisebloggen Reis med barn vil være konferansier og sitte i fagjuryen. Selve kåringen vil skje på lørdagen med presentasjon av de 7 nominerte bloggerne som forteller litt om sine interessante reiseopplevelser samt at det blir gavedryss og heder og ære til vinneren. Publikum kan også være med å stemme frem sin favoritt i forkant via sosiale medier. Barna skal også ha det moro på Reiselivsmessen! Skien Fritidspark kommer med klatretårn hvor barna kan prøve sine ferdigheter og Geilo Holiday stiller med snowboard simulator. Aukurstsenteret tar med kjente figurer og lager astronautverksted for barna. Langedrag Naturpark tar med dyr som barna får møte og kose litt med.

Ikke alle reiser trenger å være på andre siden av jorden, kortreist ferie er også populært !

Det er stor interesse fra reiselivsbransjen, for å være tilstede på Reiselivsmessen Oslo i januar 2017. Nasjonale utstillere er bredt representert, men det er også svært gledelig å se at messen har stor oppmerksomhet internationalt .

Noen av turistkontorene internasjonal som vil delta er bl.a: Bahamas, Trinidad & Tobago , Seychellene, Sri Lanka, Cuba, India, Marocco, Venezuela, Dominikanske Republikk, Brazil og Kroatia .

Nærmere 500 utstillere innen reiselivsbransjen og ei fullbooket messe så står vi og utstillere klare til å møte et reiselystent publikum på Telenor Arena i januar !


Reiselivsmessen

Nyheten er lagt inn av: Merete Falch <merete@k2marketing.no> Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no