Gastronomiske tilbud til minipris 24-26 mars 2015

Victoria kino, Mathallen i Oslo, Kulinarisk Akademi og deltagende restauranter er i full gang nå med Eat Spain Up. Det er full fokus på hva Spania tilbyr av smaksopplevelser og produtkter. For kr. 120 kroner får du film, mat og vin for en voksen. Tirsdag: spansk mat og vin, onsdag: canarisk mat og vin, torsdag tapas og vin fra Burgos

Eksempel på menyen fra onsdag 25. mars.


Oster, varme og kalde m honning. (Premiert smaksopplevelse).
SPICY CHORIZO PASTE, fra TEROR, (liten landsby i Gran Canaria), med palmetre saft og mandel kjeks
"Gofio ESCALDAO" (dip gofio i kokt klar suppe, fisk, kjøtt, brønnkarse, ...) med løk fra Galdar (liten landsby i Gran Canaria) stekt hvitløk og en type mynte kalt "Hierbabuena"
"PAPAS Arrugadas", laget med nasjonale poteter fra Gran Canaria, de er skrukkete og er kokt med salt. Serveres med "MOJO Picon" & "MOJO VERDE"
(Typisk kanarisk hvitløkssaus, rød og grønn).

Brønnkarse SOUP (Brønnkarse fra Firgas liten landsby i Gran Canaria), med saltet ribbe og syltetøy, servert med moden ost
"gamle klær" (opprinnelig navn) kikerter med blekksprut, pepper og tomater.

"CARAJACAS" marinerte strimler okselever med hvitvin fra Gran Canaria

Stekt fisk med "MOJO CILANTRO" (typisk kanarisk koriander og hvitløk saus)

Svinelår med olivenolje fra Agüimes, (liten landsby i Gran Canaria)

Tradisjonell MARZIPAN fra Las Cumbres fra Gran Canaria (Las Cumbres fjell i Gran Canaria)

"Gofio" i to søte teksturer med honning & bienmesabe (bienmesabe er en typisk kanarisk søt saus laget med revet mandel, sitron og sukker. Den har en tykk, kornete og har en kremaktig konsistens. Den kan spises alene eller følge andre matvarer


Kr. 120

Eat Spain Up

Nyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no