Øldrikkernes nasjonaldag i Dublin

Befinner du deg i Dublin torsdag 26. september har du flaks. Det er nemlig Arthur’s Day, dagen da irene minnes og feirer Arthur Guinness, mannen som grunnla Dublin Bryggeri i 1759. Er du i Dublin den dagen, hold utkikk etter store konsertnavn på usannsynlige steder og slutt deg til dublinerne i en verdensomspennende skål for Arthur Guinness.

Denne torsdagen vil byen syde av munterhet og fest, med konserter og musikkeventer - ofte spontane - på puber, utesteder og i gatene.

Musikalske forundringspakker
At irene kan dette med å feire, ser vi hvert år på St. Patrick’s Day. Det er derfor ingen overraskelse at de griper også denne anledningen til å skape liv og røre og nyte både øl og musikk.

Arthur’s Day i Dublin blir en kveld full av overraskelser med uannonserte opptredener i puber rundt omkring i byen. Dagens hemmelighetsfulle opplegg (ingen vet nøyaktig hvem som vil spille hva på hvilke puber før de entrer scenen) gjør det dobbelt så spennende når opptredenene starter.

Artister som The Script, The Stereophonics og Tinie Tempah er blant dem som tidligere har opptrådt på Arthur’s Day. Hvem det blir i år, finner vi ikke ut før 26. september.

Verdensomspennende skål
Men fortvil ikke om du ikke er i Dublin akkurat denne dagen – du kan likevel delta i feiringen.

Presis kl. 18:59 norsk tid torsdag den 26. september heves glassene rundt om i verden i en skål til minne om Arthur Guinness.

Og å heve glassene, det er vi ganske flinke til her i Norge også - så er du ute på pub denne torsdagen kan du delta i en fellesskål med ølentusiaster over hele verden om du hever glasset på slaget 18.59 og sier Sláinte!


Mer informasjon om Arthur’s Day

Nyheten er lagt inn av: Niall Corcoran <NCorcoran@tourismireland.com> Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no