2. juni 2013: Take off for Wizz Air fra Torp

Snart er det klart for en ny forbindelse mellom Norge og Serbia, denne gangen iform av en ny flyrute fra Torp, operert av Wizz Air. Dette selskapet er allerede en stor aktør på Torp, og flyr et stort antall passasjerer til flyplasser i flere ulike land, nå også Serbia.


Det blir to ukentlige avganger, på onsdag og søndag, med retur fra Beograd på de samme dagene. Avgangen fra Torp er om kvelden, kl. 21.45, med ankomst Beograd litt over midnatt. Flyvningene fra Beograd går på ettermiddagen, kl. 18.25.

Dette gir flere muligheter for opphold i Serbia av en ukes, 3 eller 4 dagers varighet, inkludert muligheter for langweekend. Det er også laget pakkeløsninger med overnatting inkludert, som tilbys til gunstige priser.

Wizz Air er den største lavprisaktøren i sentral- og øst-Europa, og fraktet mer enn 10 millioner passasjerer i løpet av de siste 12 månedene. Wizz Air har en ung flyflåte, og betjener sine ruter med Airbus A320. www.wizzair.com


Den nye flyruta gir befolkningen i Vestfold, Telemark, buskerud og andre deler av landet som naturlig kan benytte Torp, lettere tilgang til en av Europas mest spennende og livlige byer, som stadig øker i popularitet. Dessuten kan Beograd være en aktuell innfallsport til andre deler av Serbia, eller med tanke på en rundtur i området. www.serbia.travel


Wizz Air

Nyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no