KONGELIG MIDT I HAVET

Mallorca er spanskekongens ferieøy, favorittsted for seilere, deilige strender og spennende natur. Og hovedstaden Palma er en opplevelse for dem som liker vakre storbyer.

Den store katedralen kneiser mektig bak den fornemme yachthavnen, promenaden og luksushotellene. Bak kirkebygget ligger gamlebyen i Palma, med sine trange gater, hyggelige små hoteller, barer og restauranter.

Storbyen på Mallorca er et av de mest spennende og sjarmerende steder i Spania. Byen ligger kupert i terrenget, og når man trasker oppover svingete gater ender man på den staselige Plaza Mayor: En storslått plass med arkader på alle sider, og kafeer hvor man sitter i skyggen og betrakter det travle folkelivet.

I havnen like i nærheten av katedralen begynner den brede hovedgaten med høye palmer, hvor et yrende folkeliv utspiller seg fra tidlig kveld og natten igjennom.
Fortauskafeene og elegante restauranter ligger tett. I de mange sidegatene kan man lett gå seg vill, men det gjør ikke så mye - for det er ikke langt i mellom de små trange barene hvor stemningen er høy og hvor man aldri er alene.

Nyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no