Tenerife - med mulighet for opplevelser

Kanariøyene har med sin lokalisering og geologiske historie skapt et landskap hvor mennesker trives.

Klimaet er stabilt gjennom hele året og du er nærmest garantert sol hele året om du er på sydsiden av Tenerife. Turist tilbudet mangfoldig med særegne muligheter som du bare kan oppleve på kanariøyene. Infrastrukturen holder høy standard og du finner tilbud i alle priskategorier. Siden kanariøyene er "tax free" sone må du ikke bli overasket at prisene er lave. Tenerife er en vulkansk øy med Teide som det høye punktet på over 3700 meter over havet. Veiene er av god standard og kan gi selv en vestlending en svekkelse i troen på at det er i Norge det er bratt.

Matkulturen er rik og smakfull. Sjømat er naturlig nok en viktig del av menyen og gir anledning til kulinariske opplevelser. Benytter man anledning til å oppsøke lokale steder hvor menyen kun er på spansk og ingen snakker turistspåk er du nærmest garantert en smakfull opplevlse utenom det vanlige. Prisene er meget sympatiske og det er ingen grunn til at din kjære ikke skulle bli tilfreds etter et lokalt måltid.

Severdigheten er mange og det anbefales å leie bil eller benytte seg av arrangerte turer. Øyas historie er fasinerende og gåtefull. Faunaen er frodig i nord og sydsiden er mer preget av lavalandskapet. Thor Heyerdahl har arbeidet med å finne svarene på alle gåtene og stedet har sjenket han sitt eget museeum.

Verdens påstått eldste tre utgjør med sine 3000 år en attraksjon i seg selv.

Har du mulighet anbefales en uke i syd og en uke i nord av Tenerife. Da er du garantert det beste fra Tenerife.

Nyheten er lagt inn av: John Martin Dervå Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no