annonser her

Nye Ruter til Vilnius – perfekt for byferie i påsken

Det blir lettere å reise til Litauen nå. Fra og med den 26 mars øker mulighetene til Litauen når også Norweigan starter å fly til hovestaden 3 ganger i uken . Det er en direkterute fra Oslo Gardemoen. Sammen med RyanAir, som også flyr direkte fra Oslo, og SAS som flyr via Stockholm, vil det i sommer være 12 muligheter per uke for å reise til vårt noe ukjente naboland i øst.

Litauen har tre flyplasser og en havn. Fergen til det Kuriske Nes, og byen Klaipeda, går fra den svenske byen Karlshamn hver kveld, og ankommer neste morgen, direkte til sanddyner og solstoler. Klaipeda er en typisk sommerby med mange barer, restauranter og underholdning, samt milevis med sanddyner og flotte badevennlige strender.

-Nye direktforbindelser til Vilnius gjør det mulig for turister å lære landet bedre å kjenne, samtidig som det blir lettere for Litauere som jobber ute å reise hjem oftere. Direkterutene er viktig for selskapene for å styrke relasjonene i de respektive land, sier Audrius Masiulionis, handelsattaché på Litauens Ambassade.

En bra anledning til å prøve landets mange tilbud er påsken. I Vilnius holder de fleste forretningene åpent som vanlig, og byen fylles opp med markeder med håndverk og det er konserter i gater og på torv.

Litauen er et perfekt reisemål for de som vil ha en helg i et nytt spennende land eller leter etter en avstikker til sommeren. Landet tilbyr en herlig miks av storbyliv, imponerende spa-anlegg og et rikt kulturliv. Legg så til at hovedstaden Vilnius er en av Europas billigste byer, så har du en perfekt byferie.

Lithuania Travel

Nyheten er lagt inn av: Helen Wiberg <Lithuania.scandinavia@aviareps.com> Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no