annonser her

Oslo er vertskap for de spanske gastronomidagene ”EAT SPAIN UP!”

Under det tredagers gastronomiprogram ”Eat Spain up!” i Oslo (24-26 mars) vil det tilbys smaksprøver, seminarer, foredrag osv. Initiativet har til formål å spre spansk matkultur i Norge, dens rikdom, produktutvalg, tradisjoner og kulinarisk kreativitet. Målet er å fremme kultur- og gastronomisk turisme i Spania, samt posisjonere landet som et foretrukket reisemål på dette feltet.

Under det tredagers gastronomiprogram ”Eat Spain up!” i Oslo (24-26 mars) vil det tilbys smaksprøver, seminarer, foredrag osv. Initiativet har til formål å spre spansk matkultur i Norge, dens rikdom, produktutvalg, tradisjoner og kulinarisk kreativitet. Målet er å fremme kultur- og gastronomisk turisme i Spania, samt posisjonere landet som et foretrukket reisemål på dette feltet. Oslo vil være den andre vertsbyen for ”Eat Spain Up!”. Den første var Stockholm i 2014.

”Eat Spain up!” er et felles initiativ fra to ideelle organisasjoner; Spanias Kokker og Konditorenes Forbund (FACYRE) og foreningen A.C.E.O.A. (El Ojo Anónimo), som er en pådriver for tverrfaglige kulturprosjekter. Initiativet har støtte fra den internasjonale kulinariske reiselivforeningen (WFTA) og den Spanske Ambassaden i Norge: Kulturkontoret, Den Spanske Ambassades Handelskontor i Oslo og Spanias turistkontor i Oslo. Eat Spain Up! er finansiert av Spanias departement for utdanning, kultur og sport.

EAT SPAIN UP! I OSLO:

Dato: 24.-26. mars 2015. Steder: Kino Victoria,
Mathallen, Kulinarisk Akademi.

Verkstedene inkluderer følgende aktiviteter:

• Konferanser om spanske mattradisjoner og nyskapning.
• Verksteder med spanske kokker.
• Innslag med audiovisuelt materiale
• Foto- og bokutstillinger.
• Smaksprøver
• Faglig utvekslingsmøte
• Spesialisert og permanent webside

alfombraroja

Nyheten er lagt inn av: Victoria Mesas <victoria.mesas@alfombraroja.se> Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no