annonser her

Norges største utvalg av hytter lansert på BookNorway

I 2011 solgte norskregistrerte formidlere vel 1 millioner overnattinger i private hytter i Norge. Nesten fire av fem av disse bestillingene (80 prosent), var utenlandske. Til sammenligning var andelen utlendinger i de andre overnattingsbedrifter bare 27 prosent. For første gang kan hyttene til Norgesbooking, Novasol, DNT og destinasjonsselskapene bookes på ett sted.

Dette har vært et stort og svært krevende utviklingsprosjekt for å få koblingene til de tre hytteformidlingsselskapene direkte inn i den nasjonale booking switchen. BookNorway tilbyr i første omgang ca 2000 hytter og feriehus og antallet vil øke til ca 2500 i løpet av de nærmeste ukene. I samarbeid med våre partnere – Novasol, Norgesbooking, DNT og destinasjonsselskapene tilbyr BookNorway det største utvalget av norske hytter og feriehus i det internasjonale markedet. Når kunden søker på en bestemt periode viser søkeresultatet også alternative perioder med ledig kapasitet innenfor en fire ukers periode. Den nye hyttebookingen tilbys på 4 språk – norsk, engelsk, tysk og svensk. Språkversjonene reflekterer de viktigste markedene.

Nytt fritekstsøk for hytter i hele landet, men noe ujevn geografisk spredning.
BookNorway har utviklet et fritekstsøk som gir brukerne markedets beste geografiske søkefunksjonalitet for hyttebooking. Kundene kan søke på ca 700 geografiske begreper (regioner, kommuner, byer og tettsteder osv.), eller de kan også søke på overnattingssteder nær ca 2500 landemerker, attraksjoner eller trafikknutepunkter.

I Sør-Norge er det et bredt tilbud av hytter, men fortsatt er utvalget for lavt i Trøndelag og Nord Norge.

BookNorway

Nyheten er lagt inn av: Kjell Galstad <kjell.galstad@booknorway.no> Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no