annonser her

Svært lav deltakeravgift på NHO Reiselivs årskonferanse

Programmet er klart for NHO Reiselivs årskonferanse på Quality Hotel & Resort Sarpsborg 27. og 28. mai. I år tilbyr vi svært lav deltageravgift for sine medlemmer.

For første gang slår NHO Reiseliv sammen innkjøpskjedens medlems – og leverandørdager og landsmøtet. Årskonferansen, som samlingen nå heter, gir større muligheter for nettverksbygging, faglig påfyll og sosiale sammenkomster.


Blir du med på årets happening for reiselivet? Påmeldingsfristen er mandag 29. april.

I samarbeid med våre viktigste leverandører har vi gleden av å kunne tilby en svært lav deltageravgift på kun 500 kroner pluss moms for våre medlemmer. Til denne prisen er det en begrensning på to deltagere per medlemsbedrift, inkludert ledsager. Dersom flere enn to fra samme bedrift ønsker å delta på årskonferansen, blir prisen for de øvrige deltagerne 3500 kroner pluss moms per person.

Deltagerne kan velge blant tre pakkealternativer. Prisen er den samme uansett hvilken pakke du velger.

Pakke 1
500 kroner pluss moms per person. Prisen inkluderer overnatting i enkeltrom, lunsj og middag dag 1, frokost og lunsj dag 2 og tilgang til fagkonferanse.

Pakke 2
500 kroner pluss moms per person. Prisen inkluderer lunsj og middag dag 1, lunsj dag 2 og tilgang til fagkonferanse (ingen overnatting).

Pakke 3
500 kroner pluss moms per person. Prisen inkluderer lunsj begge dager og tilgang til fagkonferanse (ingen middag og overnatting).

Ønsker du flere overnattinger, må dette bestilles via booking.sarpsborg@choice.no.

Oppgi NHO Reiselivs årskonferanse som referanse. Pris: 1090 kroner per døgn inklusive frokost.


- Møteplassen vår

En som har deltatt på NHO Reiselivs landsmøte i mange år, er Tony Eide, daglig leder ved Oscarsborg Hotel & Resort og styreleder i Reenskaug hotell.

- For oss har det alltid vært viktig å utnytte mulighetene som samlingen gir. Det er møteplassen vår, og det gjør at vi holder oss oppdatert på det som skjer i bransjen, sier Eide, som skal delta på årskonferansen i mai.

Påmelding

Nyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no