annonser her

Reiseliv 2012 med fire scener, 100 show og mye moro for barna

Norges Varemesse rendyrker publikumsmessen Norges Varemesse har store ambisjoner for Reiseliv 2012 på Lillestrøm 2.-4. mars. Reiseliv 2012 rendyrkes som en publikumsmesse med fokus på opplevelser, oppdagelser og overraskelser.

Reiseliv, er Norges største arena for norske og internasjonale reiselivsaktører. Med bakgrunn i omfattende undersøkelser er dagene 2. til 4. mars konkludert som den beste tiden for Reiseliv 2012-messen. Nytt er det også at fagdelen som tidligere har vært integrert i Reiseliv, neste år legges til Oslo Spektrum 1. mars med nytt innhold og opplegg.

Nyskaping
-Målet er at Reiseliv 2012 skal bli en reisemesse helt uten sidestykke, sier Torill Engelberg, prosjektleder for Reiseliv. -I tillegg til opplevelser, oppdagelser, gode feriepriser og moro, ønsker vi å signalisere nyskapning. Mange vil også få med seg en drømmeferie hjem.

Fire opplevelsesarenaer
Reiseliv 2012 lanserer fire nye konsepter/temaområder fra reisemål i hele verden. Ungene på fortet, Sydover, Smak av verden og Oppdag Norge.
I Ungene på fortet, finner familien lekende lett årets feriefavoritt og de beste messetilbud. I Sydover skinner sola hele messehelgen, og det blir sommer, feststemning og konkurranser. I Smak av verden får du kulinariske smaksopplevelser fra alle verdenshjørner. Følger du oppdagelsesveien «Oppdag Norge», finner du de norske perlene du ikke visste fantes.

Norge – ditt nærmeste ferieland
-Jeg synes det er flott med en særlig satsing på Norge og norske reisemål på Reiseliv 2012, sier Per-Arne Tuftin reiselivsdirektør i Innovasjon Norge. -Vi ser at norske gjestedøgn er økende og at nordmenn reiser mer i eget land. På tross av dette ser vi også at mange nordmenn ikke har kunnskap om hva de kan se og oppleve på ferie i Norge, og det er en utfordring vi tar på alvor.

Det beste ferietilbudet er rett utenfor stuedøra
- Det norske folk vet alt for lite om hvilke Perler som faktisk finnes i landet vårt. Jeg er ikke i tvil om at nøkkelen til vekst i norsk reiselivsnæring for 2012 ligger i hvor godt vi klarer å eksponere det norske markedet, sier en entusiastisk messesjef. –I tillegg opplever vi for eksempel stor pågang fra land og destinasjoner som før ikke har vært veldig interessert i det norske markedet.

Vinn drømmeferien
Mange vil få med seg en reise hjem fra neste års messe – enten den er vunnet som premie - eller kjøpt. Utstillerne vil gi premiene, flere enn tusen premier i alt - og de besøkende kan velge å være med i trekningen av sin drømmeferie.

Trekninger foregår gjennom hele messen, og de heldige får beskjed via sms, sier Torill Engelberg.


Reiselivsmessen

Nyheten er lagt inn av: Torill Engelberg <ten@messe.no> Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no