annonser her

Thailand ble kåret til “Verdens beste turistland 2012” av den norske Grand Travel Award

For niende året på rad er Thailand kåret til “Verdens beste turistland” av den norske reiselivsbransjen. Grand Travel Award 2012 ble avholdt torsdag i forrige uke på Radisson Blu Scandinavia i Oslo. Prisutdelingen arrangeres for 17. gang av Travel News, et uavhengig norsk reiselivsmagasin.


Vinneren av årets pris for “Verdens beste turistland” ble kåret uten en forutgående nominasjonsprosess, men etter en åpen avstemning hvor 900 norske reisebyråansatte besvarte følgende spørsmål: Hvilket land legger forholdene best til rette for dine kunder?

Travel News Norge uttaler følgende: ”På dette spørsmålet vant Thailand suverent. Det betyr at Thailand ikke bare er lett å samarbeide med for norske reisebyråer, men også at nordmenn føler seg velkomne i Thailand.”

Prisen ble mottatt av Mrs. Nalinee Pananon, direktør for Tourism Authority of Thailand for de nordiske landene og Baltikum.

- Vi føler oss svært beæret over å motta denne prestisjetunge prisen for niende året på rad. Dette er et godt bevis på at Thailand er en destinasjon som det norske folket synes er vel verdt å besøke. Vi ønsker å benytte anledningen til å takke den norske reiselivsbransjen for at de stemte på Thailand, og dessuten for deres gode samarbeid med Thailand i løpet av alle disse årene, sier en svært stolt direktør, Mrs. Nalinee Pananon.

Thailands turistbyrå

Nyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no