annonser her

kultur og REISEFESTIVAL

Lørdag og søndag 10 og 9. september er det kultur og REISEFESTIVAL i Middelalderparken i Oslo. Flere telt er satt opp og du kan smake, høre og oppleve detinasjoner som Spania og Thailand, samt kanskje gjøre et reisekupp.

Med konserter, foredrag, skattejakt, ponnyridningen og et helt telt med internasjonale smaker trenger du ikke dra lenger enn til Oslo sentrum for å få en smak av den store verden i høst.

Reisefestivalen 2010 blir en stor begivenhet for alle fra 0-100 år. Her blir det to dager med fokus på underholdning og moro, og publikum får mange gode anledninger til å gjøre et spesielt reisekupp.

Målet er å gi Oslos befolkning en liten prøve på det som venter dem der ute i verden, med internasjonal mat, underholdning, spennende foredrag og et utvalg reiseoperatører som øser av sin kunnskap.

Med koselige, hvite småtelt inntar verden Middelalderparken 11. og 12. september 2010. Kom og drikk et glass varm glüwein i en av chill-out loungene, la barna lage meksikanske masker, smak på mat fra hele verden eller bestill en reise til et sted du aldri har hørt om før.NB! Publikumsinngangen er fra Bispegata.

Gå av på St. Halvards plass om du tar trikk 18, 19 eller buss 34, eller Dyvekes bro om du benytter deg av buss 70 eller 74. Både gangveien fra Oslo S og fra den nye operaen vil bli merket med skilt til Reisefestivalen.

WWW.REISEFESTIVALEN.NO

Nyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no