annonser her

Flere og flere nordmenn reiser til Sverige

Svenske priser på mat har fristet nordmen i mange år og nå med store kutt i formuesskatten, samt et stort utbud av rimelige boliger blir Sverige mere attraktivt enn noensinne. Siste nytt er åpning av et norsk luksushotell i Strømstad.

18 april åpner et norsk luksushotell i Strømstad med 116 suiter og like mange dobbeltrom, konferansekapasitet for opp mot 500 gjester, et spa-anlegg på 2000 kvadratmeter med 30 behandlingsenheter, to barer og en restaurant med plass til 400 gjester, egen strand, båtbrygge, tennisbane og golfanlegg, blir Quality Spa & Resort Strömstad et av de virkelig ledende anleggene på Sveriges vestkyst.

Sverige blir mer og mer populært
Sverige har overtatt for Spania som det land norske pensjonisterkjøper bolig i og selskapet Svensk Fritid (http://www.svenskfritid.no) har solgt over 2500 leiligheter til nordmenn. Mange velger å overvintre i Spania og tilbringe sommeren i Sverige.
Leilighetsprisene ligger på ca en tiendedel av de norske og 2 roms leiligheter selges for i overkant av 100.000 kroner og en 4 romsleilighet kan ligge godt under 200.000. Svensk fritid har leiligheter til salgs i:
- Hagfors
- Bengtsfors
- Karlskoga
- Grängesberg
- Norrsundet
- Nässjö
- Vansbro
- KarlshamnNyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no