annonser her

Reis i Vesterled i mars

Til fantasipriser kan man nå reise med rederiet Smyril Line frea Bergen til eksotiske Færøyene og Island. En eventyrlig reise i vikingenes fotspor med cruisefergen Norröna til Færøyene eller Island. Få med deg resten av familien eller noen gode venner og reis: Pris fra kr.530,- per person inkludert reise tur/ retur, transport av egen bil og plass i lugar!

Ruten fører deg i Vesterled til Færøyene og Island. På hjemveien er du som snarest innom Shetland. Opplev øyene vikingene møtte i Nord-Atlanteren. Det første døgnet tilbringes i Nordsjøen underveis til Tórshavn, som fremdeles er preget av vikingenes innflytelse.

FÆRØYENE
Ta et opphold i Tórshavn fra mandag til torsdag. Bruk egen bil til å utforske dette spennende landet mens kveldene blir lengre dag for dag. Opphold på hotell kan bestille på egenhånd eller ordnes gjennom fergeselskapet. Mer om Færøyene kan du lese her http://www.visit-faroeislands.com/

ISLAND
Følg i Erik Den Raudes fotspor. Han tok turen for mer enn 1000 år siden. Han kom til den barske vulkanøyen, som vi idag kjenner som Island.
På Island har du to dager til å danne deg et bilde av landet. I mars arrangeres ikke utflukter, men med egen bil kan man likevel oppleve mye. Blant annet kan det bades i det nye og flotte Mývatn Naturbad, som er en kunstig innsjø på 1.000m2. Temperaturen i vannet er 38 - 40 grader. På vei fra Bergen får man en hel dags opphold på Færøyene. På hjemveien en halv. Du kan bruke bilen din der også. Mer om badet kan du lese her: http://www.randburg.com/is/naturebaths-myvatn/index.asp Turen til Myvatn tar ca 3 timer fra Seyðisfjörður. Husk å ha vinterdekk på bilen.

Tilbudet gjelder fra og med 5.mars til og med 26.mars 2006 fra Bergen!

Smyril Line

Nyheten er lagt inn av: Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no