annonser her

Sjøen for alle 12. - 21. mars 2004

Hva er 18.500 m2 stort og fylt til randen med båter? Svaret er Norges desidert største båtmesse, Sjøen for alle. Aldri tidligere har det vært arrangert en større båtmesse i Norge. Sjøen for alle arrangeres i Lillestrøm 12.-21. mars.

Messen er åpen for alle og besøkende vil også kunne se at arrangøren har fylt Norges Varemesse til randen med alt fra joller til båter på størrelse med små hytter, små og store seilbåter og utstyr for alle fra nybegynnere til de mest iherdige gizmo-freakene. Andre ting som besøkende kan oppleve er:

* Norges største sammenleggbare basseng på over 300m2, med ca 400.000 liter vann.
* Over 18.300m2 fylt med båter, motorer, båtutstyr og aktiviteter.
* 405 båter
* 24 seilbåter, hvorav to 49 fotere.
* Over 260 utstillere.
* 93 nyheter, hvorav 62 motorbåter og 6 seilbåter


Norges største sammenleggbare basseng
Norges største sammenleggbare basseng fylles med hele 400.000 liter vann. Her vil det bli Optimist seiling, brettseiling (store vindkanoner sørger for opp til 8 sekundmeter), wakeboard (vinsj sørger for stor fart), dykking, kajakk, joller med elektriske motorer for de små, og radiostyrte båter for både små og store. Fiskekonkurranse skal sørge for middagsmaten. I tillegg blir det sang, danse- og moteshow med fritidsklær.

Noen av båtene som har verdenspremiere i 2004:
Bavaria 42 Match
Denne nye raske seilbåten fra Bavaria har verdenspremiere i år og vi er heldige som har fått den til "Sjøen for alle". Den er per i dag den største i Bavaria’s nye Racing/Cruising serie.

NB Marine 1160 FLY
Verdensnyheten NB 1160 er det nye flaggskipet fra NB Marine. Båten er standard utstyrt med 2 Volvo 41 og gjør 30 knop. For fartsglade kan den utstyrers med 2 Volvo KAD 300 og da gjør den nærmere 40 knop, alternativt utstyres båten med innenbordsmotor. Båten er hele 4 meter bred og har 5 faste køyeplasser fordelt på tre kabiner.

Askeladden 805 Commuter
Askeladdens nye flaggskip er en skikkelig SUV på sjøen. Lukket, rask allroundbåt til helårsbruk. Overnatting for 4 personer og rikelig med dekksplass. Båten fås med tre motoralternativer alle MerCruiser diesel. Båten er en av fire spennende nyheter fra Askeladden som stilles ut på messen.

Jeanneau Sun Odyssey 49
SUN ODYSSEY 49 Klassisk, frekk og elegant - Norgespremiere på ”Sjøen for Alle”. Moderne bratt stevn, flushdekk, illsinte vinduer, enorm cockpit og et pikant ytre kjennetegner den elegante nye damen fra Jeanneau.

Ibiza Junior
Helt ny IBIZA for junior(er). Dette er en båt for de yngre og er den minste i IBIZA serien så langt. 3,6 meter lang og 1,6 meter bred. Et spennende tilskudd til IBIZA familien.

Instead
Sammenleggbar aluminiumsbåt (robåt/jolle). Påhengsmotor opp til 2 HK. CE godkjent i sin klasse. Bæreevne 2 voksne og bagasje. Kan enkelt fraktes på alle kjøretøyer.

Sjøen for alle

Nyheten er lagt inn av: Erlend Prytz <ep@norboat.no> Tilbake

© 1995 - 2020 Reisenett.no